elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“La bestia”, de María Pilar Alejos, i “Família”, d'Adrián Eleuterio Belmonte, guanyadores del Concurs de Microrelats de Godella 2021

“La bestia”, de María Pilar Alejos, i “Família”, d'Adrián Eleuterio Belmonte, guanyadores del Concurs de Microrelats de Godella 2021

  “La bestia”, de María Pilar Alejos, i “Família”, d'Adrián Eleuterio Belmonte, han sigut les obres guanyadores del Concurs de Microrelats de Godella en les categories de castellà i valencià, respectivament. La totalitat de les obres presentades estaran incloses en el llibre que editarà la Regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Godella.

  El jurat, integrat per Rosa Pastor Carballo, José Vicente Domínguez García i Carles Cano Peiró, ha concedit el guardó al millor relat en castellà a l'obra titulada “La bestia”, escrita per María Pilar Alejos Martínez. Mentrestant, el premi al millor relat en valencià ha sigut per a “Família”, obra d'Adrián Eleuterio Belmonte García.

  D'altra banda, el jurat també ha atorgat cinc accèssits als relats “Spoilers”, de Rafael Sastre Carpena, “Deseo inapropiado”, de Rosalía Guerrero Jordán, “Los sonidos del alma”, d'Ignacio Calle Albert, “IA”, de Vicent García i Terol, i “Punt final”, de Dori Palencia Jiménez.

  Tatiana Prades, regidora de Biblioteca i Promoció del Valencià, ha expressat la seua satisfacció pel gran nivell de les persones participants: “Totes les obres presentades són de gran qualitat i el paper dels membres del jurat ha sigut molt complicat”.

  “El Concurs de Microrelats de Godella s'ha consolidat com un dels certàmens més importants del calendari gràcies al gran interés de les persones escriptores que han volgut compartir les seues històries, tant en valencià com en castellà, amb nosaltres”, ha seguit.

  El lliurament de premis del certamen als guanyadors se celebrarà el pròxim 10 de desembre a les 19.30 a la Biblioteca Municipal de Godella, situada en el Centre Cultural Xicranda.

  Pujar