elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2018» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella

Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2018» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella
  MÉS FOTOS
  Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2018» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella - (foto 2)
  Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2018» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella - (foto 3)

  Un total de 8 becaris i becàries començaren aquest dilluns, 2 de juliol, les pràctiques formatives en l'Ajuntament de Godella dins del programa «La Dipu et Beca», després de ser rebuts per l'alcaldessa, Eva Sanchis, i la regidora d'Educació, Teresa Bueso, en el saló d'actes de l'Ajuntament.

  Els estudiants, adjudicats en diferents departaments (esports, AEDL, informàtica, secretaria/alcaldia, medi ambient, educació, igualtat i comunicació), gaudiran de la beca durant els mesos de juliol i agost.

  «La Dipu te Beca» és programa formatiu de la Diputació de València, al que s’adscriu l’Ajuntament de Godella i que està dirigit a estudiants d'alguna titulació, tant universitària com de Cicles Formatius de grau Mitjà o Superior.

  Les titulacions requerides enguany han sigut: Grau en Treball Social, Grau en Periodisme, Grau en Dret, Grau en Enginyeria Forestal, Grau en GAP, Grau en Relacions Laborals, C.F.G.S Administració i Finances, C.F.G.S Promoció d'igualtat de gènere i C.F.G.S TAFAD.

  Els beneficiaris de la beca hauran de complir 20 hores setmanals recolzant els diferents departaments, sent recompensats amb 500 euros setmanals.

  Pujar