19 de novembre de 2019 19/11/19

Apareixen morts i enterrats els dos xiquets desapareguts a Godella

Apareixen morts i enterrats els dos xiquets desapareguts a Godella - (foto 1)
  • 110 agents treballen en la cerca dels menors desapareguts davant l'actitud “poc col·laborativa” dels pares

La Guàrdia Civil ha trobat morts i enterrats als germans menors desapareguts a Godella (València) que van ser vistos per última vegada la passada nit de dimecres per una coneguda de la família que els va dur menjar. Habria sigut la pròpia mare la que hauria acompanyat als agents fins al lloc on han aparegut eels cadàvers.

Segons ha informat el delegat del Govern, Joan Carles Fulgencio, l'operació de cerca ha arrancat aquest matí al rebre un parell de trucades en què s'alertava que s'escoltaven crits a la casa que ocupava la parella. A més, en ser preguntat pel rastre de sang del qual es porta parlant des que ha saltat la notícia ha puntualitzat que es tractava de “un xicotet rastre esporàdic que pot ser d'un tall qualsevol” pel que “la investigació descarta que puga ser degut a un fet delictiu”.

“La prioritat és trobar als xiquets al més prompte possible i tractar que la cerca porte a trobar-los vius” havia insistit abans que la mare, després de diverses hores d'interrogatori, portara als agents fins al fatal desenllaç.

El dispositiu que s'ha desplegat ha constat de 110 efectius de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local. Tots ells han treballat des d'aquest matí en el rastreig de la zona.

ocultar
Apareixen morts i enterrats els dos xiquets desapareguts a Godella
Pujar