26 d’octubre de 2020 26/10/20

Un alumne del Sant Bertomeu guanya el segon premi en l’Olimpíada de Química de la UV

Un alumne del Sant Bertomeu guanya el segon premi en l’Olimpíada de Química de la UV - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un alumne del Sant Bertomeu guanya el segon premi en l’Olimpíada de Química de la UV - (foto 2)
  Un alumne del Sant Bertomeu guanya el segon premi en l’Olimpíada de Química de la UV - (foto 3)

  L’alumne de 2on de Batxillerat del col·legi Sant Bertomeu de Godella, Javier Martínez Peco, va rebre el darrer divendres 17 de maig, el diploma per haver quedat segon en la fase local de l'Olimpíada de Química de la Universitat de València.

  A més del reconeixement de mans de la rectora de la UV, Mavi Mestre, Javier Martínez va rebre una ajuda a l’estudi, dotada amb 1.000 €, que es farà efectiva si es matricula en el primer curs en una titulació de grau  en un centre propi d’esta universitat.

  A més, gràcies a este segon lloc, Javier també va participar el cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig, en la XXXIII Olimpíada Nacional Química, representant a València. La fase nacional va estar organitzada per la Real Societat Espanyola de Química i es va celebrar en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials i Telecomunicacions en Santander. L’estudiant del Sant Bertomeu també va rebre en eixa fase un altre diploma.

  Des del centre educatiu li transmeten a l’alumne l’enhorabona pel seu èxit i l’agraïment per la seua participació i implicació en un esdeveniment acadèmic de tanta importància.

  Pujar