27 de novembre de 2020 27/11/20

Per què la gent compra tant de paper higiènic?

Per què la gent compra tant de paper higiènic? - (foto 1)
  • S'ha convertit en un dels productes més demandats, deixant en un segon lloc a les màscares i gels desinfectants

Les imatges amb persones emportant-se carros sencers de paper higiènic recorren durant aquests dies les xarxes, la qual cosa ha fet que les cadenes de supermercat criden a la calma davant un possible desproveïment d'aquest producte.

Però què té el paper higiènic per a estar tan demandat? Òbviament, podríem pensar que a ningú li agradaria haver de buscar alternatives al seu ús davant una hipotètica escassetat.

No obstant això, molts experts han atribuït aquest fet amb el fenomen conegut com a ‘bola de neu’, és a dir, si veiem a molta gent carregar el carro amb paper higiènic, augmenten les possibilitats que nosaltres també ho fem.

D'altra banda, també hi ha la possibilitat que les persones pensen que es puga arribar a la situació de tindre un problema de proveïment, la qual cosa ha fet que els consumidors compren paper higiènic desmesuradament per ser un producte d'higiene tan essencial i útil.

A més, aquesta possibilitat coincidiria amb el fet que també s'han donat casos d'escassetat de bolquers, encara que això no és un fenomen que s'haja fet tan viral.

Per part seua, a tot això se li suma que el paper higiènic és molt més voluminós que altres productes i per això, és possible que ens adonem abans veient un altre carro que se'ns ha oblidat comprar paper a una altra mena de productes o aliments que a causa de la seua grandària no destaquen tant.

Pujar