24 de setembre de 2020 24/9/20

La Generalitat recolza a Colònia a mig centenar d'empreses valencianes

La Generalitat recolza a Colònia a mig centenar d'empreses valencianes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Generalitat recolza a Colònia a mig centenar d'empreses valencianes - (foto 2)

  La directora general de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna (PAC), Maite Cháfer, ha destacat la qualitat, innovació i varietat dels productes agroalimentaris de la Comunitat Valenciana presents en la Fira Internacional Anuga 2017, que se celebra en la ciutat alemanya de Colònia fins a l'11 d'octubre.

  La directora general es troba a Colònia per a mostrar el suport de la Generalitat a la promoció del sector agroalimentari valencià. En Anuga 2017 participen 57 empreses de la Comunitat Valenciana, de les que un total de 41 ho fan en l'estand que la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural té en este certamen internacional. Chàfer ha realitzat una visita a les empreses d'alimentació i begudes de la Comunitat Valenciana presents en este certamen que està considerat com el més gran i important del món en el sector de l'alimentació.

  "La importància de disposar d'un espai institucional propi permet coordinar accions conjuntes, ampliar servicis i compartir recursos potenciant la presència dels empresaris i empresàries valencianes i, d'un altre, facilita el que xicotetes i mitjanes empreses participen en estes trobades internacionals", ha indicat.

  En esta edició de la fira Anuga, que se celebra de manera bianual, participen un total de 7.400 expositors amb la major gamma de productes agroalimentaris del món i s'espera la visita de més de 160.000 persones.

  La directora general de Desenvolupament Rural i PAC ha recordat que igual que en fires anteriors d'estes mateixes característiques, es compta amb la col·laboració dels Centres de Turisme (CDT's) de la Comunitat Valenciana per a donar a conéixer i posar en valor a través de la gastronomia els productes de la nostra terra.

  Pujar