25 de novembre de 2020 25/11/20

La Generalitat no descarta prendre noves mesures enfront del COVID-19 “a les pròximes hores”

La Generalitat no descarta prendre noves mesures enfront del COVID-19 “a les pròximes hores” - (foto 1)
  • El president diu estar “expectant” per conéixer quines decisions prendran altres CCAA de cara al pont, especialment Madrid

La Generalitat Valenciana podria prendre noves mesures per a frenar al coronavirus “en les pròximes hores”. Així ho ha manifestat aquest dimecres, el president Ximo Puig, en declaracions als mitjans als qui ha assegurat estar “expectant” per conéixer les decisions que prenguen altres CCAA de cara al pont en clara referència a Madrid.

Les noves mesures, ha apuntat el president, es prendrien en aquelles localitats amb un “índex de major agressivitat del virus”.I és que, el cap del Consell ha reconegut que la Comunitat es troben “en una situació complicada que requereix estar permanentment observant el que passa”.

Unes declaracions, en les quals s'ha deixat entreveure la possibilitat de confinar a alguna localitat, una cosa sobre la qual Puig no ha volgut manifestar-se apuntant que “no es tracta d'especular en aquests moments”.

Pont de Tots els Sants

En la Comunitat Valenciana no té contemplat en el seu calendari laboral el pont de Tots els Sants, però altres territoris com el madrileny si gaudiren del festiu dilluns que ve.

Davant aquesta situació, s'espera que molts ciutadans es traslladen a segones residències per a gaudir del pont alguna cosa que fa que la Generalitat es plantege restringir l'entrada i eixida de persones de la Comunitat, tal com li permet el decret de l'estat d'alarma.

El president també s'ha pronunciat sobre aquest tema assenyalant que estan “expectants davant decisions que prendran altres comunitats autònomes, sobretot aquelles limítrofes”.

“Crec que en aquests moments el conjunt de la ciutadania és conscient que no sembla molt adequat aqueix trasllat massiu d'altres comunitats autònomes” ha incidit Puig.

Pujar