20 de gener de 2021 20/1/21

VÍDEO: Una discussió en un bar de Gandia acaba a colps

La Policia intervé en una baralla a les portes d'un bar a Gandia
La Policia intervé en una baralla a les portes d'un bar a Gandia
  • La Policia va haver de reduir a un dels agressors que es trobava visiblement begut

 La Policia Nacional va haver de presentar-se aquest dimarts a la vesprada en un bar de Gandia després de la baralla que es va registrar entre diversos clients a les portes d'aquest. La localitat, recordem, està en Fase 1 pel que ja pot obrir les terrasses per als clients.

Així, aquest dimarts, a les portes d'un d'ells diverses persones, visiblement embriagues, van començar a discutir, increpant-se i espentant-se entre si. En un moment de la discussió -que va ser recollida en vídeo per un transeünt- un d'ells s'abalança sobre altre i comença a donar-li punyades i colps.

Ràpidament es va presentar una patrulla de la Policia Nacional que va reduir a l'agressor en tan sols uns segons. Segons han detallat fonts policials a elperiodic.com, l'agressor no va ser detingut ja que es tracta d'un delicte lleu de lesions, motiu insuficient per a detindre-li. La policia va dissuadir a la gent per a evitar que l'escena es tornara a repetir.

No és l'única intervenció que va haver de fer la Policia Nacional aquesta vesprada del dimarts a Gandia. Minuts més tard una altra discussió entre dos germans va acabar amb un d'ells acoltellant a un altre. La germana xicoteta, qui va agredir amb un ganivet al seu germà, va ser detinguda per un delicte de violència en l'àmbit familiar.

Pujar