elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Victoria Moncho, de 97 anys, i l'alcalde de Daimús, els primers vacunats contra el COVID-19 a la Safor

Victoria Moncho, de 97 anys | Primers vacunats del Covid a la Safor
Victoria Moncho, de 97 anys | Primers vacunats del Covid a la Safor
  • La resident en el geriàtric Sant Carles de Daimús el té clar: “Si em cregueren a mi, tots es posarien la vacuna perquè és molt bo per a totes les persones”

Videos
Alcalde Daimús | Primers vacunats del Covid a la Safor
Alcalde Daimús | Primers vacunats del Covid a la Safor
MÉS FOTOS
Victoria Moncho, de 97 anys, i l'alcalde de Daimús, els primers vacunats contra el COVID-19 a la Safor - (foto 2)

Hi ha hagut que esperar i superar mesos durs, però hui s'ha convertit en un dia històric a la comarca de la Safor i, concretament, a Daimús.

Victoria Moncho, de 97 anys, i l'alcalde de Daimús, Javier Planes, de 52 anys, han sigut les dues primeres persones a vacunar-se contra el COVID-19 a la Safor.

A més de dirigir el municipi de Daimús, Plans també és el Director de la residència Sant Carles, lloc que s'ha convertit en històric hui per iniciar el procés de vacunació a la comarca.

La primera

La primera a sentir la burxada de la vacuna contra el Coronavirus al seu braç ha sigut Victoria Moncho, de 97 anys, i natural de Daimús.

Les seues primeres paraules estan plenes d'emoció: “Estic molt ben atesa i molt contenta d'haver-me posat la vacuna contra el COVID-19 perquè és molt bo per a totes les persones”.

La dona de 97 anys admet que abans de posar-se la injecció “li tenia por a la vacuna, no he parat de preguntar què em farien, però ara estic molt contenta que me l'hagen posada”.

Moncho explica que “ara ja vacunada tinc moltes ganes de tornar a veure a la meua família i crec que la resta de residents també tenen moltes ganes de posar-li-la”.

La crida pública que fa la primera vacunada a la Safor és encoratjador: “Si em cregueren a mi, tots es posarien la vacuna perquè és bo per a tots”.

L'alcalde de Daimús, vacunat

Javier Planes, Director de la residència Sant Carles i alcalde de Daimús, s'ha convertit en un altre dels primers a vacunar-se contra el COVID-19 a la Safor.

A més, s'ha convertit ja en el primer alcalde de la zona a rebre-la, per la qual cosa encara li afig un punt més històric a la jornada viscuda a Daimús.

Plans, després de la injecció, explica que “tots ens la hem de posar, és bona per a tots, hem de vacunar-nos”.

Aquest dia ha col·locat a Daimús en un lloc privilegiat, per la qual cosa l'alcalde detalla que “és un dia històric i amb molta expectativa, estem contentíssims d'haver sigut els primers, jo ho he fet per la responsabilitat de ser el Director de la residència”.

Sens dubte, una data que pocs oblidaran en el municipi de Daimús, el primer a començar a immunitzar als seus majors contra el virus que manté en suspens a tota la població.

Pujar