5 de desembre de 2020 5/12/20

Víctor Soler: “No aconseguisc entendre com l'alcaldessa de Gandia no ha visitat encara les residències de majors”

Víctor Soler a la residència de majors de Gandia
Víctor Soler a la residència de majors de Gandia
  • Els centres de majors han estat blindats contra el COVID-19 a la ciutat i no hi ha hagut cap persona contagiada

A Gandia les residències de majors han sigut una cuirassa indestructible per al COVID-19, ja que no s'ha hagut de lamentar ni una sola persona infectada i, per consegüent, cap mort relacionada directament amb la pandèmia del Coronavirus.

El portaveu del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, ha volgut conéixer de primera mà la realitat de les residències i ha visitat una d'elles per a reconéixer la bona i important labor que han dut a terme aquests centres de majors durant els moments més greus de la pandèmia.

Segons ha explicat el líder dels populars a elperiodic.com, “l'èxit resideix en tots i cadascun dels treballadors que integren aquests centres a la ciutat i que han cuidat als nostres majors de les millors maneres possible per a aconseguir evitar que entrara en Coronavirus a l'interior de les residències”. Soler ho té clar, els zero casos positius en les residències de majors de Gandia “són gràcies a tots els treballadors”.

El popular ha visitat la residència “La Safor” per a conéixer en primera persona el seu funcionament durant el confinament i en l'actualitat tenint molt en compte i respectant totes les mesures de seguretat sanitària corresponents per a continuar preservant la salut de tots els majors que es troben a l'interior. Durant la seua visita ha pogut conversar amb la directora del centre, a qui li ha fet extensible l'agraïment i reconeixement a tots els treballadors que l'han aconseguit.

“També hem volgut posar-nos a la seua disposició una vegada més i escoltar tots els suggeriments o necessitats que puguen tindre amb el pas dels dies per a ajudar-los en el que puguem conforme anem endinsant-nos en aquesta nova normalitat que ens ve”, ha detallat Soler a aquest digital.

D'altra banda, Soler ha volgut llançar un missatge a l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, de qui afirma que “no arribe a entendre com encara no ha visitat les residències de la ciutat, ja que hauria d'estar preocupada per aquests temes i m'entristeix que no ho haja fet”.

Queda clar que les residències de majors de Gandia han aconseguit tot el contrari al que ha ocorregut en la resta del país, ja que aquests centres han sigut un dels punts més rellevants de defuncions en tot el territori espanyol menys en la capital de la Safor. Blindar les residències i aconseguir que cap de les persones que viu en elles es contagie és, sens dubte, un èxit dels protocols i mesures de seguretat que es van implantar immediatament.

Pujar