4 d’agost de 2020 4/8/20

Vicent Mascarell: “Madrid és el principal focus per atraure turistes a Gandia”

Controls policials a la platja de Gandia
Controls policials a la platja de Gandia
  • El regidor de Turisme confia a allargar la temporada estival consolidant la platja de Gandia com una destinació segura i de confiança malgrat les circumstàncies de la pandèmia

L'Ajuntament de Gandia ha posat en marxa una de les campanyes publicitàries més importants en els últims temps amb l'objectiu d'atraure als turistes a les seues platges per a salvar la que s'antulla com la temporada d'estiu més atípica de l'última època. “T'ho has guanyat. Torna a brillar a Gandia” és el lema triat per a donar-los als turistes la confiança necessària i que acudisquen a la crida del consistori.

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha explicat durant el matí de hui que “les persones de Madrid i de l'entorn són el principal focus d'atracció en el qual ens fixem perquè acudisquen a la nostra platja sabent que és un lloc previsible, segur i de confiança per a passar l'estiu”. Mascarell ha tingut un detall amb les persones de Madrid perquè considera que “han sigut les més castigades per la pandèmia del Coronavirus a Espanya i l'han passat veritablement malament, per la qual cosa tenen l'oportunitat de vindre a la platja de Gandia amb totes les garanties possibles i gaudir de les seues vacances d'estiu”.

La nova campanya publicitària presentada hui mateix se sustenta a mantindre l'essència que ha tingut la platja estiu rere estiu però adaptant-se a les circumstàncies actuals. Un dels punts principals és el de *fidelizar als turistes fent-los veure que Gandia “és una destinació que brilla i fa brillar als que la visiten”.

El públic potencial al qual va dirigida és l'habitual de l'entorn de Gandia i de la comarca i posant l'accent principalment en el centre d'Espanya, amb Madrid, Saragossa i els seus voltants com a principals punts d'atracció. Per tant, el turisme nacional es col·loca com la principal basa d'una campanya estival sense precedents i en la qual Mascarell creu que “el turisme internacional caurà notablement, per la qual cosa els nacionals salvaran la temporada”. Per a aconseguir “salvar-la”, l'edil confia que aquesta temporada d'estiu s'allargue en el temps com a mínim fins als mesos de setembre o octubre.

“Tot això va englobat a emmarcar la platja de Gandia com un de les millors destinacions turístiques de tota Espanya, sent previsible i donant confiança en el compliment de totes i cadascuna de les noves normes de seguretat sanitària”, ha detallat l'edil responsable del turisme.

Quant al cost econòmic de la campanya, ascendeix a un total de 100.000 euros. Faran front a aquesta quantia tant l'Ajuntament de Gandia com la Diputació de València, totes dues institucions amb el 50% cadascuna. En aquest sentit, Mascarell ha volgut detallar que “la col·laboració amb la Diputació és important perquè es tracta d'una de les campanyes publicitàries més importants per a nosaltres”.

Obté tanta rellevància perquè la temporada turística a l'estiu és la més beneficiosa per a la ciutat de Gandia, per la qual cosa mitjançant una constant presència en mitjans de comunicació nacionals, xarxes socials i plataformes online, el consistori pretén fer arribar de la millor manera possible el missatge de seguretat i confiança a la platja per als turistes la trien com la seua destinació en unes vacances sense precedents i amb tots els components atípics de les noves mesures de seguretat sanitària per la pandèmia del COVID-19.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar