elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La vacuna contra el COVID-19 ja està en marxa a la Safor: les primeres dosis s'estrenen en les residències de Daimús i de Miramar

La vacuna contra el COVID-19 ja està en marxa a la Safor: les primeres dosis s'estrenen en les residències de Daimús i de Miramar
  • Els majors del geriàtric d'aquestes dues localitats de la Safor seran els primers de tot el Departament de Salut de Gandia a rebre la dosi

Com el repartiment de les vacunes de Pfizer ha arribat correctament a primera hora del matí, hui és la jornada clau perquè la vacunació contra el COVID-19 s'inicie en el Departament de Salut de Gandia.

La residència de majors Sant Carles de Daimús i el geriàtric Jardí de Miramar, en el municipi de Miramar, seran les dues primeres de tota la comarca de la Safor a vacunar als seus interns contra el Coronavirus.

La primera iniciarà la immunització dels seus residents al voltant de les 14.00 hores de hui, mentre que la segona ho farà al llarg de la vesprada, tal com ha confirmat la Conselleria de Sanitat.

El retard pels problemes logístics registrats per Pfizer en el dia d'ahir van sembrar el dubte de si hui poguera ocórrer el mateix, encara que no hi ha hagut contratemps i han arribat les vacunes a aquestes dues residències, els primers fàrmacs contra el Coronavirus de la Safor.

Els ancians dels centres de Daimús i de Miramar començaran hui a experimentar el fàrmac que plena d'il·lusió a la població per a superar definitivament les dures conseqüències del COVID-19.

El motiu que siguen aquests dos geriàtrics els que inicien la vacunació a la comarca de la Safor es deu al fet que el procediment indica que “no han de tindre cap cas de COVID-19 en els últims 90 dies”, detalla en exclusiva a elperiodic.com la regidora de Sanitat de Gandia, Liduvina Gil.

Pujar