elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Popular de Gandia tanca el curs amb un emotiu acte de cloenda

La Universitat Popular de Gandia tanca el curs amb un emotiu acte de cloenda
  • L’exposició de fi de curs estarà a la sala Coll Alas fins al 21 de juny

MÉS FOTOS
La Universitat Popular de Gandia tanca el curs amb un emotiu acte de cloenda - (foto 2)
La Universitat Popular de Gandia tanca el curs amb un emotiu acte de cloenda - (foto 3)
La Universitat Popular de Gandia tanca el curs amb un emotiu acte de cloenda - (foto 4)

Gandia, 12 de juny de 2024 .- La cloenda del curs de la Universitat Popular de Gandia va tindre lloc el passat divendres 7 de juny i es va iniciar, com de costum, amb l’acte de benvinguda i entrega de reconeixements a l’alumnat. La regidora d’Educació, Esther Sapena, va presidir l’acte i va ser l’encarregada d’atorgar el Premi Amiga UPG 2024, que va ser per a Teresa Ferrando qui, per la seua banda, ha exercit de monitora de valencià de la UPG durant més de 10 anys, gairebé els mateixos que va ser l’encarregada de conduir l’acte de fi de curs fins l’any passat. 

També va haver quatre reconeixements per a quatre alumnes que han destacat pel seu bon fer i que així ho han reconegut els seus monitors i companys de curs: Maria Isabel Faus Signes, alumna de Tall i Confecció; Charo Reina Boscá, alumna de Dibuix i Pintura; Ángeles Crespo Calbo, alumna de Patchwork i Teresa Navarro, alumna d’anglés i anterior administrativa de la UPG.

L’acte també va servir per fer entrega dels xecs a les persones guanyadores del concurs de fotografia otganitzat per la UPG en abril amb motiu del seu 40 aniversari. Els xecs valorats en 200€ i 100€ van ser per a Teresa Canut i Marcela Santana, respectivament i van ser entregats per la Directora de la UPG, Carol Fuster.

En acabar l’acte, es va procedir a inaugurar l’exposició ubicada a la Sala Coll Alas i que recull una mostra dels treballs de fi de curs realitzats per l’alumnat de la UPG. Enguany el lema escollit ha sigut ‘Enyor de l’equilibri’ i els treballs que es poden contemplar són de dibuix i pintura, fotografia, ceràmica, manualitats, tall i confecció, patchwork, macramé, restauració de mobles, cal·ligrafia japonesa i escriptura creativa. L’exposició es pot visitar a la Sala Coll Alas de dilluns a divendres, d’11 a 14h i de 17:30 a 20:30h, fins al proper 21 de juny.

Pujar