10 d’abril de 2020 10/4/20

Unidas Podemos celebra el seu acte central de campanya a Gandia

Unidas Podemos celebra el seu acte central de campanya a Gandia - (foto 1)
  • El candidat al Congrés per València Héctor Illueca estarà acompanyat pel regidor Nahuel González, la diputada Pilar Lima i la candidata al Congrés Roser Maestro

La formació d’esquerres celebra el seu acte central de campanya en la ciutat i emplaça a tota la ciutadania a acudir.

Han estat convidades per a l’ocasió les candidates al Congrés Roser Maestro i Héctor Illueca, i la candidata a les Corts Pilar Lima, I comptarem també amb la presència del regidor de l'Ajuntament de Gandia Nahuel González.

Illueca ha sigut vicepresident de la comissió del pacte de Toledo aquesta última legislatura i un reputat expert en pensions i dret laboral, havent-se dedicat a la inspecció de treball i de profesor a l’Universitat de València abans de començar la seua tasca com a Diputat.


Roser Maestro fou abans regidora per Esquerra Unida a Sagunt i número dos de la candidatura per València abans de ser Diputada aquesta legislatura.

Pilar Lima és Diputada a les Corts I activista per garantir una vida digna a les persones depenents i les seues families.

Totes tres convidades compten amb una llarga trajectòria d’activisme social i per-tinença als moviments ciutadans.

Nahuel González, Regidor de Cultura, Participació Ciutadana, Promoció Lingüís-tica, Qualitat i Memòria Democràtica, serà qui ens parle de la importància d’aquesta ciutat en el procés que ens espera el proper dia 10N.

L’acte comptarà també amb actuacions musicals per la formació d’Aina Tarrassó I Vicent Tarrassó, que amenitzaran l’acte, que començarà a les 19:30h.

A les 18:45h, en l’entrada de Foment, els participants a l’acte atindran a la premsa.

Pujar