elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben a Gandia el cadàver d'Ester Estepa, desapareguda fa 11 mesos

Troben a Gandia el cadàver d'Ester Estepa, desapareguda fa 11 mesos
  • El cos sense vida es trobava amagat en un dens canyar

Tràgic final per a María Ester Estepa Pérez, una jove sevillana de 42 anys que va ser vista per última vegada a Alacant, com publicava elperiodic.com a l'octubre de 2023 arran d'una alerta de SOSDesaparecidos.

La mateixa associació ha confirmat este matí a través de les xarxes socials que han localitzat sense vida a María Ester.

Segons publica el Levante-EMV, el cos sense vida de la dona ha sigut trobat després de l'ardu rastreig dut a terme per la Policia Nacional. Finalment han trobat el cadàver en la N-332, en el terme municipal de Gandia, amagat en un dens canyar.

El mateix periòdic publica que el seu cas pot estar relacionat amb José Jurado Montilla, àlies Titi o Dinamita Montilla, que va ser detingut el mes de maig passat a Badajoz per l'assassinat d'un jove de 21 anys.

María Ester Estepa va ser vista per última vegada a Gandia a l'agost de 2023 i fonts familiars asseguraven que Montilla va ser una de les últimes persones que la va veure viva, publicant una foto amb la dona morta.

Si es confirmen les sospites que María Ester ha sigut assassinada per Dinamita Montilla, seria la sexta víctima que pesa sobre el detingut que al desembre de 2013 va eixir de presó després de la sentència del Tribunal d'Estrasburg que va tombar la doctrina Parot, que aplicava els beneficis penitenciaris sobre la totalitat de la condemna.

Pujar