20 de novembre de 2019 20/11/19

Els treballs a l’entorn de l’Espai Baladre estaran enllestits a finals de mes

Els treballs a l’entorn de l’Espai Baladre estaran enllestits a finals de mes - (foto 1)
  • A hores d’ara, la urbanització que envolta l’auditori (12.500 m2) està pràcticament enllestida i s’hi està sembrant la gespa, col·locant-hi el sistema de reg, l’enllumenat públic...

  • A la superfície també s’hi han creat camins i s’ha tancat el perímetre amb 6 accessos controlats. El carrer Vicente Calderón s’ha adequat, ampliant voreres i zona d’aparcament...

MÉS FOTOS
Els treballs a l’entorn de l’Espai Baladre estaran enllestits a finals de mes - (foto 2)

El Vice-Alcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, realitzava ahir dimecres una visita tècnica a les obres d’urbanització de l’entorn de l’Espai Baladre, que finalitzaran a finals d’aquest mes d’octubre. Li acompanyaven el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, el Cap de servei de Planificació Urbanística de l’Ajuntament, Josep Blasco, el director facultatiu de l’obra i tècnic municipal, Iñaki Belda, l’aparellador, Vicent Sevila, i el delegat i el cap d’obra de l’empresa constructora, COMSA.

A hores d’ara s’està completant l’actuació sobre 12.500 m2, la zona enjardinada, amb la sembra de la gespa (11.000 m2), col·locant-hi el sistema de reg, instal·lant l’enllumenat públic... S’hi ha creat camins amb diferents tractaments i s’ha tancat l’espai amb 6 accessos controlats.

L’actuació també contemplava l’adequació del carrer Vicente Calderón, on s’hi ha reduït la calçada, ampliant voreres i zones d’aparcament. 

 

ocultar
Els treballs a l’entorn de l’Espai Baladre estaran enllestits a finals de mes
Pujar