11 d’agost de 2020 11/8/20

Tots els quiosquets de la platja de Gandia tancaran a les 20 hores en la nit de Sant Joan

Chiringuito de la platja de Gandia
Chiringuito de la platja de Gandia
  • L'Ajuntament ho ha comunicat hui als responsables dels establiments davant la prohibició d'aglomeracions en l'arena

L'Ajuntament de Gandia ha comunicat hui als responsables dels quiosquets de la platja l'ordre de tancar demà a les 20.00 hores per a evitar les aglomeracions de gent en la nit de Sant Joan i previndre així possibles focus d'infecció entre la població. Les conseqüències de la pandèmia del Coronavirus continuen sent palpables en una de les platges que més gent acull en una nit molt assenyalada i beneficiosa per a l'hostaleria.

Per tant, els quiosquets hauran de complir la premissa del consistori, que també posarà en marxa demà un dispositiu policial i de seguretat especial per a garantir que no es produeixen aglomeracions de gent en l'arena i per a controlar que els establiments que tenen l'ordre de tancament no donen servei. Per a contribuir a això, aquests establiments situats en plena arena hauran de romandre tancats des de les 20:00 hores i no acolliran a les grans quantitats de persones que atrau una nit com la de Sant Joan.

Es tractaria, en qualsevol estiu normal, de la nit més important i de major benefici per als quiosquets, que es veuen obligats a tancar les seues portes sent conscients que la prevenció en aquesta ocasió ajuda al fet que no ocórreguen rebrots de la malaltia i es puga gaudir de la resta de l'estiu emmotlant-se a les noves normes de seguretat sanitària.

Pujar