elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el Tast de la Duquessa al Palau Ducal, els sopars per descobrir nous sabors

Torna el Tast de la Duquessa al Palau Ducal, els sopars per descobrir nous sabors
  • El dia 4 de juliol tindrà lloc el primer Tast de la Duquessa, sopar maridat amb cinc cerveses artesanals, de la mà del restaurant Vins i Més i el Llúpol Craft Bar

  • El Tast de la duquessa seran els dies 4 i 18 de juliol, 8 i 29 d’agost, 5 i 19 de setembre a les 21 hores

  • Les entrades tenen un preu de 40€ i estan disponibles a la pàgina web www.palauducal.com

Un any més torna el Tast de la Duquessa, els sopars per a gaudir de les propostes gastronòmiques del restaurant Vins i Més per tal de maridar cinc cerveses artesanals presentades pels experts del Llúpol Craft Bar. Una experiència per a gaudir de la bona cervesa i del excel·lent menjar a l’emblemàtic pati d’Armes del Palau Ducal.

Descobreix a través d’un recorregit històric cerveses plenes de sabors, el sorprenent món de la cervesa artesanal i dels seus estils. El tast donarà inici amb una cervesa refrescant de tipus Saison, Lambic o Berliner Weisse; per endinsar-nos després al món de les IPA. També tastarem cerveses Belgues, dignes del rei Carles V, per finalitzar amb una cervesa Staut, Porter o tal vegada amb una Sour carregada de fruita.

Si les cerveses et sorprenen, els cinc plats que acompanyaran el tast no et deixaran indiferent. Una explosió de sabors des dels entrants fins a les postres, que maridaran a la perfecció amb les cinc cerveses proposades.

Els Tasts de la Duquessa es celebraran els dies 4 i 18 de juliol, 8 i 29 d’agost, 5 i 19 de setembre a les 21 hores. El preu de les entrades és de 40€ i es poden adquirir a través de la pàgina web www.palauducal.com

Pujar