8 d’agost de 2020 8/8/20

Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia

El cinema d'estiu del Palau Ducal dels Borja de Gandia
El cinema d'estiu del Palau Ducal dels Borja de Gandia
  • Un total de 65 persones van gaudir de la pel·lícula en un pati d'armes amb aforament màxim per a 100 assistents

MÉS FOTOS
Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia - (foto 2)
Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia - (foto 3)
Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia - (foto 4)
Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia - (foto 5)
Dos terços de l'aforament estrenen el cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia - (foto 6)

El Palau Ducal dels Borja va inagurar anit una nova temporada de cinema d'estiu albergant a dos terços de l'aforament màxim que permeten les circumstàncies de la nova normalitat. Encara que és un esdeveniment que es repeteix estiu rere estiu, l'iniciat durant la nit d'ahir al pati d'armes té la peculiaritat d'haver de cenyir-se obligatòriament a les noves normes i mesures de seguretat provocades per la pandèmia del Coronavirus. És per això que l'aforament s'ha limitat a un màxim de 100 assistents asseguts en cadires o hamaques que mantenen les distàncies socials requerides.

La primera nit d'aquest cinema d'estiu en l'edifici més històric de Gandia es va saldar amb un total de 65 persones, la qual cosa correspon a dos terços de l'aforament màxim permés. Una xifra rebuda “molt positivament” i fins i tot amb certa sorpresa “perquè ha acudit més gent de la que esperàvem en aquestes circumstàncies”, tal com ha explicat a elperiodic.com la Coordinadora del Palau Ducal de Gandia, Balbina Sendra.

Amb el bon acolliment que ha tingut aquesta iniciativa per part dels 65 assistents, suposa un inici “esperançador” perquè l'activitat es continue desenvolupant complint les condicions sanitàries.

L'elecció majoritària de les 65 persones que van acudir a veure la pel·lícula Adults in the room, va ser la d'acomodar-se en les hamaques. Cal recordar que la gent disposa tant de cadires com d'hamaques per a gaudir de les reproduccions, amb un cost de 3 euros les primeres i de 5 les segones.

El cinema d'estiu del Palau Ducal de Gandia continua la seua programació i abastarà tots els dimecres de l'estiu fins al pròxim 16 de setembre, on es projectarà una pel·lícula al pati d'armes a les 22.00 hores.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar