elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips

Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips
  • La prova es va disputar dissabte passat a la pista d'atletisme de Torrent

  • El club va organitzar dissabte una nova jornada escolar a Gandia on van participar 120 joves

MÉS FOTOS
Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips - (foto 2)
Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips - (foto 3)

El Club d'Atletisme Safor Teika va ser tercer amb el seu equip masculí, i quart amb el femení, en el Campionat Provincial per Equips Sub16 (Cadet) a l'Aire Lliure, celebrat dissabte passat a Torrent. En xics els ‘groguets’ es van mesurar al València Esports (primers), CA Torrent (segons) i CA Els Sitges, que van ser quarts. En xiques van competir contra el València Esports (primeres), CA Sprint Montcada (segones), CA Torrent (terceres), CA Els Sitges (cinquenes), CA La Valldigna (sisenes) i CA Algemesí.

Respecte dels xics, va ser primer en la seua prova Adrián Pérez, en javelina, que també va ser segon en els 5.000 m marxa. Van quedar segons Salvador Escrivà (300 m.l.), Pablo Morant (600 m.l.), i Alejandro Todolí, en 3.000 m.l.

Van ser tercers Facundo Vitola (100 m.l.), Xavi Martos (alçada) i Mark Van Zomeren, en llargada i triple salt. També van participar Laertes Peña (100 m.l. i 100 m.t.), Facundo Vitola (300 m.t.), Alejandro Todolí (pes), Salvador Escrivà (disc), l'equip 4x100, format per Laertes Peña, Facundo Vitola, Xavi Martos i Salvador Escrivà; i l'equip 4x300, amb Adrián Pérez, Pablo Morant, Alejandro Todolí i Mark Van Zomeren.

En el combinat femení va guanyar la seua prova Julia Estruch (1.000 m.l.). Van ser segones Sara Gregori (300 m.l.), Ariadna Gil (perxa), Mireia Pérez, en llargada, i l'equip 4x300, format per Iris Estruch, Julia Estruch, Sara Estevan i Sara Gregori. Van quedar terceres Merce Vitoria (600 m.l.), Olga Moratal (3.000 m.l.) i Claudia Alriols (100 m.t.).

També van participar Camila Estrebou (100 ml), Silvia García-Gasulla (100 ml), Alba Gantes (300 ml), Sara Estevan (300 ml), Raquel Ibáñez (100 mt), Iris Estruch (300 mt), Paula Sevilla (300 mv), Blanca Esteve (alçada i 3.000 m marxa), Mireia Pérez (triple salt), Nerea Valera (pes i javelina) i María Fernández, en disc i martell. L'equip 4x100 va estar format per Claudia Alriols, Merce Vitoria, Paula Sevilla i Silvia García-Gasulla.

Jornada escolar

D'altra banda, el club va organitzar dissabte al matí una jornada escolar a la pista de Gandia, una nova cita amb col·legis i clubs de la comarca després del cross escolar del dissabte anterior. Van acudir uns 120 joves, que van competir baix el protocol anticovid i controlats pels monitors i voluntaris de club.

Van guanyar les seues proves, en la modalitat de clubs, els infantils Esteban Fuster (CC El Garbí) i Salima Sibari (CA Safor Teika) a 80 m.l; els infantils Esteban Fuster i Sofía Fuster (tots dos de CC El Garbí) en llargada; els alevins Pedro Pérez (CA Safor Teika) i Àngels Ferrando (CA La Valldigna) a 500 m.l.; els alevins Dídac Borràs i Àngels Ferrando (tots dos del CA La Valldigna) en llargada, i els benjamins Boyan Lyudov (CE Corriol) i Llum Palomares (CA La Valldigna) en proves combinades.

En col·legis, els alevins Eric Soler i Carmen Bañuls en els 500 m.l.; i els alevins Kike Cardona i Carmen Bañuls (tots ells del Gregori Mayans) en llargada.

Pujar