elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tancament total de la platja de Gandia a partir de les 20 hores

La platja de Gandia en la passada nit de Sant Joan
La platja de Gandia en la passada nit de Sant Joan
  • Un dispositiu policial específic vigilarà els accessos a l'arena i el compliment de tancar els quiosquets

L'Ajuntament de Gandia i el seu departament de Turisme han pres una decisió dràstica quant a la nit de Sant Joan. Queda prohibit de manera total l'accés a la zona de l'arena i l'obertura dels quiosquets a partir de les 20.00 hores d'aquesta mateixa nit.

La mesura ve donada per la necessitat de previndre les aglomeracions de gent en una de les nits més concorregudes de l'estiu i garantir la seguretat sanitària tenint en compte la gravetat de la pandèmia del Coronavirus.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha animat a la gent a “celebrar aquesta nit de Sant Joan d'una manera diferent, en espais emblemàtics de la ciutat o en els bars i restaurants”.

Ha sigut el mateix Mascarell qui ha recordat a la ciutadania que Gandia ha habilitat un dispositiu policial específic per a garantir el compliment total de les noves normes que es posaran en funcionament en una nit de Sant Joan atípica i sense precedents.

De la mateixa manera que la de Gandia, la resta de platges de la Safor tampoc permetran les celebracions en les seues zones ni, per descomptat, la crema de fogueres tradicional en la nit de Sant Joan.

Pujar