20 de gener de 2021 20/1/21

Signat el Pacte del Serpis

Signat el Pacte del Serpis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Signat el Pacte del Serpis - (foto 2)
  Signat el Pacte del Serpis - (foto 3)
  Signat el Pacte del Serpis - (foto 4)

  L'alcaldessa de Gandia en funcions i candidata del PSPV-PSOE a l’Alcaldia, Diana Morant, i Josep Alandete, futur portaveu del Grup Municipal Compromís Més Gandia Unida, acompanyats pels 13 regidors que formaran govern a partir de dissabte que ve, han presentat aquest matí al Mirador del Borja, el pacte del pròxim executiu de Gandia.

  "Hui signem l'acord dos dies abans de la propera investidura per deixar clar que el futur govern continuarà en la línia d'estabilitat política que necessita i que ja ha tingut Gandia els últims quatre anys" va declarar Diana Morant.

  Segons s'ha afirmat durant la compareixença, es tracta de la primera vegada que les forces polítiques de l'esquerra arriben a la xifra de 15 regidors i regidores de govern després de ser avalats per les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

  "Hem prescindit de la lluita política absurda, la crispació i l'enfrontament per fer del diàleg la base sòlida amb la qual s'ha sustentat la passada legislatura" va declarar Morant qui ha afegit que "Ara ja no heretem una situació de fallida econòmica ni de valors reputacionals trencats. Basant-nos en aquests dos pilars iniciem una etapa de futur per posar en marxa la Gandia de les oportunitats. Els regidors del PSPV i de Compromís Més Gandia Unida tenim la voluntat de reeditar el pacte de govern que ha estat bo per a la ciutat i la política de Gandia".

  Per la seua banda, Josep Alandete ha destacat que "ha estat fàcil arribar a aquest acord comú. Continuarem amb un govern plural però unit que actuarà de forma única amb el bé comú com a objectiu. La Gandia que volem serà una ciutat on tots visquen amb igualtat, que elimine la bretxa de les desigualtats, una ciutat que seguirà apostant pels joves, la gent gran, l'esport com a eina de salut i la innovació com a generador d'ocupació. Gandia, com hem demostrat en aquests quatre anys, seguirà valorant i respectant la diversitat i la igualtat de tots els seus habitants independentment de qui hagen votat".

  Pujar