elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei de neteja fa possible que la platja estiga en perfectes condicions el dia següent de la nit de Sant Joan

El servei de neteja fa possible que la platja estiga en perfectes condicions el dia següent de la nit de Sant Joan - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El servei de neteja fa possible que la platja estiga en perfectes condicions el dia següent de la nit de Sant Joan - (foto 2)
  El servei de neteja fa possible que la platja estiga en perfectes condicions el dia següent de la nit de Sant Joan - (foto 3)

  Un any més, el servei de neteja de la Platja de Gandia ha fet possible que a les 7 del matí, només unes hores després de les celebracions de la nit de Sant Joan, els més de 4 kilòmetres de platja de Gandia estigueren en perfectes condicions per a que els gandians i gandianes i els turistes que visiten la localitat, gaudiren d'ella sense cap tipus d'incomoditat ni impediment.

  Tal i com ve realitzant-se durant els darrers anys, el dispositiu de neteja ha desplegat un total de 48 persones, 40 d'elles dedicades a la neteja de la sorra i 8 per a netejar el passeig marítim de Neptú. Els equips de neteja han retirat 160 tones de brutícia. El dispositiu s'ha encetat a la 1.30 de la matinada des del carrer Ribera Baixa cap al sud. El primer pas ha estat el cobriment total de les fogueres, per a garantir que estigueren apagades, i posteriorment s'ha procedit a la retirada de tots els elements i la brutícia generada per la festa de la nit més curta i màgica de l'any.

  Aproximadament a les 7.30 hores la platja de Gandia estava en perfectes condicions, i entre les 7.30 i les 9.30 s'ha rematat el dispositiu amb la neteja de les platges de Venècia i Rafalcaïd. Així, amb les primeres llums del dia, la platja ja estava en condicions de rebre els primers banyistes i esportistes que no han dubtat en gaudir d'una de les millors platges de la costa mediterrània.

  A més, des de la Policia Local i Creu Roja Gandia han informat que no han hagut incidents a destacar, i que s'han complert els horaris establerts per a la Nit de Sant Joan, en la qual els xiringuitos han oferit concerts i actuacions en directe i han pogut oferir servei als seus clients fins a les 3 de la matinada.

  Des del Govern de Gandia han volgut agrair, un any més, l'encomiable tasca del servei de neteja de la ciutat de Gandia, així com el departament de Serveis Bàsics i el de Turisme, els tècnics dels quals han estat treballant tota la nit i fins ben entrat el matí per garantir que tot el dispositiu es desenvolupara amb total normalitat.

  El PP, com sempre, en la crítica constant

  Des del Govern de Gandia s'ha volgut lamentar que, des de les files del Partit Popular, a través del seu exalcalde Arturo Torró, es continue vivint en el constant atac, la crítica, la mentida i l'insult, i que en comptes d'alegrar-se per tenir en perfectes condicions la millor platja a primera hora del matí, s'hagen dedicat a criticar al servei de neteja i a insultar al Govern Municipal, mentre saben perfectament que s'ha estat fent exactament el mateix que ve fent-se els darrers anys.

  Des del Govern Municipal asseguren que, per sort, Gandia ha tingut sempre la responsabilitat i la professionalitat de planificar la neteja de la Nit de Sant Joan per a garantir la celebració de la festivitat i també l'ús de la platja al dia següent com si res no haguera passat, oferint la platja amb la qualitat que certifiquen les banderes que, cada any, presideixen la platja precissament per accions professionals com la d'esta nit.

  Pujar