18 de juliol de 2019 18/7/19

Salvador Gregori: "El PP no pot parlar de pagar advocats"

Salvador Gregori: "El PP no pot parlar de pagar advocats" - (foto 1)

El coordinador general d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost aquest matí a les crítiques del Partit Popular en temes referents a IPG i els pressupostos municipals.

En primer lloc, referent al pagament de 150.000 € que ha hagut d'abonar al consistori, el coordinador general d'Economia i Hisenda, ha valorat el que considera la "doble vara de mesurar del PP quan reclamen que aquests diners els paguen els membres del govern" "Si això és així, a qui del Partit Popular hem de reclamar-li els més de 25 milions d'euros en sentències judicials i els 6 milions d'euros en concepte d'interessos de demora fruit de la desastrosa gestió de la passada legislatura?" es va preguntar Gregori qui ha afegit que "tampoc poden parlar ells de les factures milionàries que ha hagut de pagar aquest Ajuntament per culpa de la incompetència d'ells".

Sobre el pleit, Gregori ha recordat que "nosaltres el vam plantejar perquè no ens semblava normal que es traspassés diners a IPG mentre es deixava de pagar als proveïdors del consistori. Un procés que només buscava alimentar la fosca màquina que pagava totes les barbaritats que s'han fet i demostrat, escapant d'aquesta manera de la fiscalització de la Intervenció Municipal".

Sobre els pressupostos Gregori ha desmentit les acusacions de falta de transparència on els populars afirmaven que no disposaven de la documentació relativa als pressupostos municipals.
"Tota la informació relativa als pressupostos està penjada a la intranet municipal des de dilluns passat, és a dir, complint el temps i forma que marca la llei" "Es pot comprovar com consten els 22 informes preceptius per poder realitzar la Comissió d'Hisenda. Som a l'era digital. Si realment volen la informació, la té a un sol clic".