elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Safor reactiva la vacunació dels seus docents amb les dosis d’AstraZeneca a partir de demà

La Safor reactiva la vacunació dels seus docents amb les dosis d’AstraZeneca a partir de demà
  • El personal educatiu de 18 a 65 anys passarà pel circuit habilitat en el Museu Faller de Gandia durant quatre dies

MÉS FOTOS
La Safor reactiva la vacunació dels seus docents amb les dosis d’AstraZeneca a partir de demà - (foto 2)

El Departament de Salut de Gandia torna a reactivar el procés de vacunació amb les dosis d’AstraZeneca després de la paralització pels dubtes sorgits quant als efectes secundaris que ocasionava en els vacunats.

La novetat és que el límit d'edat per a inocular AstraZeneca ja no està en els 55 anys, sinó en els 65.

Per tant, el personal docent de la comarca de la Safor des dels 18 anys als 65 passarà pel circuit de vacunació habilitat en el Museu Faller de Gandia per a injectar-se la primera dosi.

Ho faran des de demà divendres, 26 de març, i durant les jornades del 27, 31 i 1 d'abril.

Abans d'augmentar en deu anys el límit d'edat d'aquesta vacuna contra el Coronavirus, s'havia comptabilitzat que passarien pel circuit de vacunació uns 3.600 docents de la Safor. En aquests moments, amb el límit en 65 anys, seran alguns professionals més els que acudisquen.

En aquest tram per a aconseguir la immunització de la població, també passaran pel bressol faller de Gandia el personal farmacèutic que encara no ha sigut vacunat.

Després de la paralització per la incertesa que va suscitar AstraZeneca i la seua posterior ratificació quant a la seguretat d'aquesta, el Departament de Salut de Gandia pretén agilitar la inoculació de les dosis i avançar quant al percentatge de ciutadans immunitzats.

Pujar