14 d’agost de 2020 14/8/20

A la Safor continua havent-hi 4 casos positius de Coronavirus

Hospital Francesc de Borja de Gandia
Hospital Francesc de Borja de Gandia
  • Durant els últims 14 dies han tingut persones infectades els municipis de Gandia, Tavernes i Daimús

La comarca de la Safor ha registrat un total de 4 casos positius per COVID-19 en els últims 14 dies. D'aquestes quatre persones infectades, dues són de Gandia, una de Tavernes de la Valldigna i una altra de Daimús.

Són casos que han donat positiu en les proves de PCR, però no significa que es tracte de casos nous, ja que els dos infectats actualment a Gandia són persones que ja havien donat positiu durant els mesos anteriors i ara ho continuen fent. Són ciutadans que els seus resultats encara no donen negatiu en les proves dels últims 14 dies però que no es poden comptabilitzar com a casos nous per tractar-se de gent que ja tenia el virus en el seu organisme des de fa més temps i segueix sense poder desprendre's d'ell definitivament.

En el Departament de Salut de Gandia, que concentra les poblacions de la comarca de la Safor, s'han comptabilitzat un total de 199 casos positius i 28 persones mortes des de l'inici de la pandèmia del Coronavirus.

Segons ha comptat a elperiodic.com la regidora de Sanitat de Gandia, Liduvina Gil, “es continua mantenint la calma tant a Gandia com a la Safor, ja que els casos positius es tracta de gent que ja va contraure el virus anteriorment i que ara continua donant positiu, però no són casos nous que s'hagen contagiat en els últims dies”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar