31 d’octubre de 2020 31/10/20

La Safor acumula 8 brots de COVID-19 en una setmana

La Safor acumula 8 brots de COVID-19 en una setmana - (foto 1)
  • Gandia, Miramar, Potries i Tavernes de la Valldigna han sigut els municipis en els quals s'han detectat els nous contagis de Coronavirus

L'evolució de la pandèmia del COVID-19 continua deixant dades rellevants a la comarca de la Safor, concretament en els 8 brots de la malaltia que s'han detectat durant l'última setmana.

Des de dilluns passat, els municipis de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Miramar i Potries, han sumat nous contagiats, segons les dades oficials confirmades i aportats per la Conselleria de Sanitat.

Al detall, Gandia ha sigut la protagonista de més de la meitat dels brots d'aquesta setmana, ja que ha registrat cinc d'ells. Quatre d'aquests nous brots han sigut d'origen social i han afectat  17 persones, mentre que tan sols un ha contagiat a tres persones més en un àmbit laboral.

A Miramar ha sigut un brot d'origen social i que ha afectat sis persones, mentre que a Potries l'origen és de les mateixes característiques que l'anterior i afecta a 3 persones més. Per tancar els brots detectats aquesta setmana a la comarca de la Safor, han sigut 7 contagiats més a Tavernes de la Valldigna, tots ells d'origen social. En definitiva, la comarca tanca una setmana amb 8 nous brots del virus, d'origen social tots menys l'únic detectat en l'àmbit laboral.

Des que s'originara el brot en el Departament de Salut de Gandia durant l'estiu, que abasta a tota la comarca de la Safor, s'han detectat ja 949 persones infectades per Coronavirus, després de sumar els últims 24 nous casos.

L'Hospital Francesc de Borja de Gandia registra en aquests moments 13 pacients ingressats per COVID-19, 11 d'ells en planta i tan sols 2 persones en l'UCI.

Pujar