elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El II Repte Solidari Cia Gandia recapta al voltant de 4.700 euros per la lluita contra el càncer

El II Repte Solidari Cia Gandia recapta al voltant de 4.700 euros per la lluita contra el càncer - (foto 1)
  • Durant el repte es va realitzar un homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar durant un llarg temps contra el càncer

La regidora Delegada d’Esports, Lydia Mornat; junt la presidenta del Club de Rem Cía Gandia, Nani Vela; i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Maribel Codina; han mostrat els resultats obtinguts del Repte Solidari Cia Gandia que es va dur a terme el 14 de juliol a la Platja de Gandia.

Aquesta jornada, on participaven tres grups de remers que recorrien distàncies de 42, 20 i 18 kilòmetres respectivament, va mobilitzar a una gran massa de gent per tal de que compraren els dorsals simbòlics de la carrera i les samarretes que es van ficar a la venda al port de Gandia. El preu recaptat va ser de 4.377€ que es destinaran per ajudar a trobar la cura a la malaltia.

Vela ha anunciat que la jornada va ser “increïble i super emocionant. No esperàvem tenir aquella rebuda i ens vam donar conter de la capacitat que teníem a l’hora de mobilitzar”.

Per altra banda, el repte ha servit per tal d’ensenyar els valors a molta gent que hi va assistir i, a més, fomentar un dels esports que estan tenint una gran importància al nostre territori.

Morant ha agraït a tots els presents i als col·laboradors que han fet possible aquesta col·lecta i ha deixa’t clar que “l’Ajuntament sempre estarà disposat a ajudar en tots aquests tipus d’actes benèfics”.

Recordar l’homenatge que es va realitzar durant el repte a la xiqueta que va lluitar contra el càncer durant molt de temps, Nekane.

Codina ha conclòs dient: “Solament volem donar les gràcies des de l’Associació per aquest repte tan bonic. Esteu ensenyant a ser solidaris i, a més, a fomentar l’esport”.

Pujar