30 de novembre de 2020 30/11/20

Recepció CC Garbí

Recepció CC Garbí - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Recepció CC Garbí - (foto 2)
  Recepció CC Garbí - (foto 3)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; Lorena Milvaques, vicealcaldessa i la regidora de llegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí a una representació del cos tècnic i atletes de l'equip del masculí de primera Divisió del CC El Garbí que va aconseguir mantenir la categoria després de la final disputada el passat mes de juny a Moratalaz i que va estar encapçalada pel president del Club esportiu, Ximo Mas.

  Diana Morant ha destacat que "el Garbí és un club referent a la nostra ciutat, que es caracteritza per promoure i participar en moltíssimes activitats. Aquesta és una bona manera de promocionar els esdeveniments esportius que es programen a Gandia durant tot l'any i que contribuïxen a fomentar el binomi esport-turisme, per tal de desestacionalitzar el turisme. Des de l'Ajuntament no podem fer res més que felicitar el treball que feu i seguirem donant suport la vostra activitat".

  En aquest sentit, l'alcaldessa ha recordat que el consistori, des del departament d'Esports, ja està treballant per aconseguir l'homologació de la pista d'atletisme per tal d'aconseguir la millora de les instal·lacions i que el recinte puga albergar proves atlètiques de primer nivell.

  Per la seua banda, el president del Club va voler agrair la tasca de suport que es realitza des de l'ajuntament. "Hem complert l'objectiu de l'any i ens sentim satisfets. Hi ha molt esforç dels atletes, els entrenadors i les famílies. Són un grup excel·lent com atletes i com a persones. Seguirem portant el nom de Gandia allà on anem".

  Pujar