11 d’abril de 2021 11/4/21

Recepció a Christian Rivero

Recepció a Christian Rivero - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Recepció a Christian Rivero - (foto 2)
  Recepció a Christian Rivero - (foto 3)

  L'alcaldessa de Gandia en funcions, Diana Morant, acompanyada pels regidors Miguel Ángel Picornell i Lydia Morant, han rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a Christian Rivero Sabater, porter del València CF que es va proclamar campió de la Copa del Rei el 25 de maig passat.

  Morant ha recordat que Rivero és actualment el tercer porter del València CF. "Christian ha guanyat la Copa del Rei i està vivint experiències que són el somni de moltes persones. A aquest nivell s'arriba amb molt d'esforç i sacrifici, són coses que no es regalen".
  "Per a nosaltres és un orgull que un dels nostres joves eixit del planter d'un equip de la ciutat no només haja arribat a aquest nivell sinó que té un gran futur al davant".

  "Esperem que arribe a ser el porter titular del València CF i que seguisca sent un referent per a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat que somien amb destacar en el món del futbol" va finalitzar Morant.

  Per la seua banda, Christian Rivero ha explicat que "per a mi és un orgull poder jugar al València CF perquè era un somni de menut". "Als xiquets els diria que si tenen un somni que vagen per ell. No serà fàcil, però esforçant-se al màxim i donant-ho tot es pot aconseguir el que es pretén".

   

  Pujar