elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Raval celebra aquest cap de setmana les seues festes

El Raval celebra aquest cap de setmana les seues festes
  • L'Associació de Veïns del Raval organitza tot un seguit d'activitats que es desenvoluparan del 13 al 15 de setembre

MÉS FOTOS
El Raval celebra aquest cap de setmana les seues festes - (foto 2)

La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Amparo Victoria, ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de Toni Orengo i Miguel Marco, membres de l'Associació de Veïns del Raval, per presentar el programa d'activitats que amb motiu de les festes de la barriada s'ha preparat per a aquest cap de setmana.

Tal com ha explicat Amparo Victoria, les festes van haver de ser suspeses a causa de la previsió meteorològica per la qual cosa les activitats se celebraran de 13 al 15 de setembre i ha agraït el treball que es realitza des de la Junta de Districte del Raval i la implicació de l'Associació de Veïns que va ser qui va impulsar i recuperar el 1991 aquestes tradicionals festes en honor al venerat 'Ecciamet'.

"Les festes ajuden a dinamitzar el barri i creen cohesió social. Vull remarcar el temps que li dediquen les persones que integren la Directiva, restant-li hores al seu quefer diari i personal, perquè les festes siguen un èxit" va declarar la regidora qui ha afegit que" Són unes festes familiars, pensades per a grans i menuts, que ens allarguen el temps festiu estiuenc i ens donen moments de convivència i celebració, abans d'afrontar aquest nou curs intens. També són unes festes participatives i molt populars per a compartir-les amb tot el veïnat i visitants".

D'altra banda, durant la roda de premsa també s'ha recordat que l'Associació de Veïns ha programat activitats de caràcter social, cultural o esportiu, com la ja veterana i consolidada Cursa a Peu al Raval que té lloc cada 6 de desembre.

Miguel Marco va voler agrair des de l'Associació de Veïns, "tota la col·laboració que presta l'Ajuntament de Gandia, la Junta de Districte i en especial, a Amparo Victoria que sempre atén les nostres necessitats".

Finalment, Toni Orengo, ha explicat que les activitats previstes estan dirigides a tots els públics. "A causa del mal temps vam haver d'ajornar les festes que començaran aquest divendres amb la Cavalcada del Pregó i que finalitzaran el diumenge amb la processó en honor al Santíssim Ecce Homo pels carrers de la barriada.

Pujar