elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Raval celebra aquest cap de setmana el seu Porrat

El Raval celebra aquest cap de setmana el seu Porrat

  La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Àngels Pérez, acompanyada pel president de l'Associació de Veïns del Raval, Luis Moncho, han presentat aquest matí el programa del Porrat 2019, que tindrà lloc aquest cap de setmana, 16 i 17 de febrer.
  Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat a la nostra ciutat i que enguany arriba a la seua setzena edició.

  La carrers Vallier, Mesquita del Raval, Fundació Vicent Ferrer i les places Prado i San José s'ompliran de "paraetes" tradicionals, atraccions infantils de fira, tallers, exhibicions esportives, cercaviles i balls populars.

  Dins del marc de les activitats del Porrat, l'Associació de Veïns s'ha posat en contacte amb els residents de les zones afectades per a notificar el programa amb l'objectiu de minimitzar les molèsties.

  El tradicional pregó inaugurarà el Porrat el dissabte 16; serà al migdia en la Plaça de Sant Josep. Li seguirà una cercavila acompanyats per dolçaina i tabalet del grup "La Cosa Nostra".

  Durant el matí hi haurà exhibicions de Funky, Hip-hop i arts marcials en la plaça del Prado.

  Els més xicotets podran participar en tallers de cadires de "boga" a càrrec d'Arcadi Espí Benavent. Es realitzaran el dissabte i diumenge, al matí a les 13 hores i a la vesprada a les 18 hores.

  El dissabte, la gastronomia estarà centrada en el tradicional "putxero" del barri, que se servirà a partir de les 14.30 hores i que compta amb la col·laboració dels festers de Moros al Raval; i el sopar de Sant Valentín (21.30 h.), en la qual els assistents podran dedicar alguna cançó, sempre que ho comuniquen amb antelació.

  La jornada del diumenge començarà al migdia amb la tradicional ofrena a San José, en cercavila, des de la plaça del Prat fins a l'església de San José, acompanyats per la rondalla Agredolç. A partir de les 12.30, l'esmentada rondalla posarà la nota musical en un "sarao" popular al carrer Fundació Vicente Ferrer.

  A les 13 hores, una nova exhibició d'entrenament d'arts marcials i defensa personal a càrrec del Centre FYD, en la plaça del Prado.

  Les paelles es degustaran a partir de les 14.30 hores.

  Per a aquests menjars, organitzades per l'Associació de Veïns, és indispensable la reserva prèvia i l'abonament corresponent de cada menú. També es podrà assistir portant un entrepà de casa i pagant 5 euros, que inclou els aperitius i la beguda.

  Tant la regidora com el president de l'Associació de Veïns han animat a la ciutadania al fet que se sumen a aquesta celebració un any més.

  Més informació en el Centre Social del Raval o al telèfon 962969625.

  Pujar