elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El toc de queda no impedeix que les falles de Gandia celebren el seu primer gran acte després del confinament

Les falleres majors de Gandia
Les falleres majors de Gandia
  • Malgrat les noves restriccions, l'esdeveniment serà dissabte que ve i congregarà als representants de les 23 comissions falleres de Gandia

Les noves restriccions sanitàries davant la pandèmia del COVID-19 han donat pas al fet que el dia a dia de les persones estiga marcat pel toc de queda que restringeix la mobilitat nocturna.

Malgrat tractar-se de normes estrictes, no han impedit que les falles de Gandia celebren dissabte que ve 31 d'octubre el seu primer gran esdeveniment després del confinament.

Amb el respecte de totes les mesures sanitàries actuals, els representants de les 23 comissions falleres de Gandia es reuniran en el Museu Faller amb l'objectiu de reactivar els negocis relacioneu-vos amb la festa josefina i recobrar de manera escalonada una activitat fallera que es troba en perill després de molts mesos d'aturada total.

A més, com no pot ser d'una altra manera, l'acte pretén traure un somriure a totes i tots els màxims representants de les falles gandianes, que van ser els primers a patir la cancel·lació de la seua festa per la irrupció del Coronavirus.

L'única cosa que el toc de queda ha modificat de la planificació prèvia ha sigut l'hora, ja que l'esdeveniment s'avançarà a les 20.30 per a respectar l'horari marcat pel toc de queda actual.

La Federació de Falles de Gandia ha cregut oportú seguir avant amb l'acte, encara que ha recalcat estrictament la importància de seguir el protocol de prevenció per a evitar nous contagis.

Dins de la normativa de teatres i auditoris, el Museu Faller de la capital de la Safor serà un espai segur malgrat la congregació dels protagonistes en l'esdeveniment.

El protocol sanitari per a l'acte indica que la cafeteria del recinte haurà de romandre tancada i que tots els assistents hauran d'emplenar un formulari amb totes les dades de les persones que vagen a participar.

“Falles 2021: Cap a una nova normalitat” arrancarà dissabte que ve a les 20.30 i tornarà la il·lusió de la festa fallera a les comissions, a les seues reines, als seus presidents, a les falleres majors, a les Corts d'Honor i a una ciutat que respira pólvora i música fallera.

Pujar