elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre hotels de la platja de Gandia reben el premi ISO 'Huella de Carbono'

Quatre hotels de la platja de Gandia reben el premi ISO 'Huella de Carbono' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Quatre hotels de la platja de Gandia reben el premi ISO 'Huella de Carbono' - (foto 2)

  Quatre hotels RH de la platja de Gandia (Bayren, Bayren Parc, Gijón i Riviera) han rebut el premi ISO 'Huella de Carbono', un segell que premia la sostenibilitat. Es tracta d'una metodologia que s'utilitza per al càlcul de les emissions de tots els gasos d'efecte hivernacle associats a organitzacions, esdeveniments o activitats o al cicle de vida d'un producte amb vista a determinar la seua contribució al canvi climàtic, la qual cosa s'acaba expressant en tones de C02.

  La 'Huella de Carbono' és la conseqüència dels serveis o productes que es presten en els hotels i tenen com a conseqüència l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, així que el fet que els clients disposen d'aquesta informació sobre els efectes que provoquen en el medi ambient contribueix d'una forma notable a la consciència ecològica. És un instrument per a determinar, avaluar i comunicar l'efecte dels productes, serveis i organitzacions en el canvi climàtic.

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va donar l'enhorabona als hotels guardonats amb el segell perquè gràcies a ells "Gandia despunta en qualitat i sostenibilitat". Estos distintius són "una mostra que els nostres hotels es preocupen pel medi ambient".

  Morant ha recordat la implicació d'estos allotjaments hotelers amb la ciutat, ja que gràcies a ells han vingut a Gandia dos equips ciclistes de primer nivell: en un d'ells, el Bora Hansgorhe, on està Peter Sagan, que és bicampió del món en ciclisme en ruta; i el AG2R francés, en el qual corre el subcampió del tour de França, Romain Bardet.

  Pujar