elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 2.500 persones acudeixen al I Concurs Amateur de Fideuà Gandia

Prop de 2.500 persones acudeixen al I Concurs Amateur de Fideuà Gandia
  MÉS FOTOS
  Prop de 2.500 persones acudeixen al I Concurs Amateur de Fideuà Gandia - (foto 2)
  Prop de 2.500 persones acudeixen al I Concurs Amateur de Fideuà Gandia - (foto 3)
  Prop de 2.500 persones acudeixen al I Concurs Amateur de Fideuà Gandia - (foto 4)

  Al voltant de 2.500 persones van acudir el dissabte passat al primer tram del passeig de Germanies durant la celebració del I Concurs Amateur de Fideuà Gandia-Falla Carrer Major i Passeig. Aquest esdeveniment naix amb la intenció de promocionar el plat més típic de la ciutat i, a més, fusiona el món de les Falles amb la gastronomia del territori valencià. Tant el vicealcalde, Josep Alandete, com el regidor delegat de Falles, Natxo Arnau, van acudir a aquesta iniciativa.

  El primer premi va ser per a Guillermo Sancho Ferrer amb un diploma acreditatiu i participació en el 48é Concurs Internacional Fideuà de Gandia com a jurat; Joan Salvador Pérez Mari va aconseguir el segon lloc amb un diploma acreditatiu, dues invitacions per al 48é Concurs Internacional Fideuà de Gandia com a convidat i un sopar per a dues persones al restaurant Chef Amadeo; i el tercer classificat va ser Pablo García San Juan amb un diploma acreditatiu i dues invitacions per al 48é Concurs Internacional Fideuà de Gandia com a convidat.

  Tal com ha indicat Toni Albors, representant de la Falla Carrer Major i Passeig, l'organització (falla, Chef Amadeo, Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i col·laboració de l'Ajuntament) ha quedat molt «satisfeta de l'acollida i del suport per part de l'Ajuntament i les empreses col·laboradores». «Com a anècdota, uns francesos que van acudir al Concurs Internacional de la Fideuà de Gandia fa tres anys volien apuntar-se. Esperem poder multiplicar el nombre de participants en la pròxima edició. Ja hem començat a treballar», ha assenyalat.

  Pujar