elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El professorat de les Escoletes infantils assistirà a un curs formatiu amb l'objectiu de millorar la qualitat educativa

El professorat de les Escoletes infantils assistirà a un curs formatiu amb l'objectiu de millorar la qualitat educativa

    La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster; la directora del CEFIRE, Manela Faus, i el psicòleg especialista en Educació Infantil, Vicenç Arnaiz, ha anunciat que l'Ajuntament, en el marc de continuar millorant l'aprenentatge dels més xicotets, ha dissenyat un curs pedagògic obligatori per al professorat de les Escoletes infantils que tindrà lloc al campus de Gandia de la UPV.

    La formació, titulada “L’escoleta infantil: posar-se el dia”, ha sigut organitzada i coordinada pel CEFIRE, i més concretament pel seu assessor infantil, Toni Forner. “Aquest curs és molt important perquè comporta la realització d'un projecte que tindrà una continuïtat”, ha comentat Fuster.

    El programa té com a principals objectius reconèixer la importància de la creació de vincles afectius segurs i estables, descobrir les noves realitats socials i desenvolupar noves respostes didàctiques. “Si els xicotets reben una bona educació, seran molt més fortes en tots els sentits i estaran més preparats per a viure el món”, ha comentat Faus.

    A més, la titular d'Educació ha confirmat que el professorat que participarà “està molt il·lusionat amb el projecte”. “Gandia sempre ha sigut una ciutat de referència per a l'Educació Infantil. Moltes vegades apareixen escoletes d'aquestes zones en publicacions estatals”, ha destacat Arnaiz.

    Pujar