25 de setembre de 2020 25/9/20

La primera trobada de clics de Gandia se celebra aquest cap de setmana

La primera trobada de clics de Gandia se celebra aquest cap de setmana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La primera trobada de clics de Gandia se celebra aquest cap de setmana - (foto 2)

  La primera trobada de clics de la ciutat de Gandia se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a la plaça del Tirant. En la roda de premsa de presentació de la iniciativa, han participat els regidors Jose Manuel Prieto i Joan Muñoz.

  Pel que fa a la celebració de la trobada, Prieto ha declarat que "des del primer moment que va arribar la proposta dels organitzadors a l'Ajuntament, ens vam convéncer que era una iniciativa que havíem de tirar endavant per convertir-la en un atractiu més de la ciutat i més tenint en compte la quantitat d'amants dels clics interessats en aquest tipus de trobades. La voluntat del govern és que es mantinga en el temps i que Gandia es convertisca en un lloc d'intercanvi de clics a més d'exhibició".

  La iniciativa té caràcter solidari, ja que tot el que es recapte anirà destinat a donar suport al treball que realitza Alma de Acero i l'Associació contra el Càncer de Gandia.

  Tal com ha explicat Muñoz, les casetes de la Fira del Tirant albergaran 6 diorames de 2 x 2 metres on es recreen situacions de l'Oest, el circ o les guerres de l'opi, entre altres. A la plaça i davant dels locals, es col·locaran un total de 6 casetes, 4 d'elles seran llocs de venda de Clics procedents d'altres ciutats i les altres es destinaran per a l'obra benèfica d'Alma de Aceror i Associació contra el Càncer.

  L'horari d'aquesta activitat de caràcter gratuït serà el dissabte de 10 a 15 i de 17 a 21 hores mentre que diumenge serà de 10 a 15 i de 17 a 20 hores.

  Pujar