elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia

Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia
  MÉS FOTOS
  Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia - (foto 2)
  Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia - (foto 3)
  Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia - (foto 4)

  La plaça Major de l'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la presentació dels cotxes oficials de les Falleres Majors per a aquest any.

  Es tracta de tres vehicles de la marca Hyundai cedits per Moll Autos. Tots els models cedits són híbrids o elèctrics i facilitaran i faran més còmodes els desplaçaments de les Falleres Majors durant les festes.

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha incidit en el significat i la importància de les falles a la nostra ciutat. "Aquest any tindrem vehicles sostenibles i més respectuosos amb el medi ambient. El sector de l'automoció afronta els reptes de futur i en aquest sentit, Moll Autos ha entés el que està demandant la societat pel que fa al medi ambient i la sostenibilitat" "Les nostres Falleres Majors serviran de referent desplaçant-se en aquests cotxes. Hem d'agrair al concessionari la generositat que ha demostrat amb aquesta cessió".

  Javier Moll ha explicat que "per a nosaltres és un orgull cedir aquests vehicles. Aquest any hem lliurat a les Falleres Majors un vehicle 100% elèctric i dos híbrids. A més, i amb motiu de les falles hem preparat una campanya especial de descomptes en el nostre concessionari".

  El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, va agrair a Moll Auto la seua col·laboració per cessió dels vehicles. "Amb aquests vehicles les falleres podran desplaçar-se còmodament durant els dies de falles i a més, suposen una aposta de l'empresa privada per les falles. Les empreses han de seguir col·laborant amb les Falles per fer les millors festes possibles" i ha volgut destacar que aquest any els vehicles seran elèctrics o híbrids, un aspecte sobre el qual Gadea ha afirmat "les falles han d'afrontar a curt terme la sostenibilitat. És una aportació que ens ajudarà a seguir treballant en aquesta línia".

  Pujar