30 de maig de 2020 30/5/20

Presentada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods

Presentada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Presentada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods - (foto 2)
  Presentada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods - (foto 3)
  Presentada la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods - (foto 4)

  La Casa de la Marquesa va acollir ahir la presentació de la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods. Un acte on van assistir l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Gandia, Lydia Morant; membres de la corporació municipal; així com el conseller delegat de Vicky Foods, Rafael Juan; a més de representants del Club d'Atletisme Safor Teika i col·laboradors de la Cursa de la Dona.

  Durant la seua intervenció, Diana Morant va voler destacar que una part de la inscripció siga destinada al projecte d'investigació sobre l'esclerosi múltiple que realitza la Unitat de Neuroimmunologia de l'Hospital Universitari La Fe de València, per detectar biomarcadors que permeten diagnosticar millor aquesta malaltia que afecta en un 70% dels casos a dones.
  L'alcaldessa també va posar en valor el projecte de mecenatge esportiu que ha iniciat en aquesta edició una de les principals empreses de la nostra comarca, Vicky Foods.

  "Cada dia que passa sense igualtat, és un dia que les dones no vivim amb plenitud. En aquest sentit, hem de tornar a fer la Cursa de la Dona per reivindicar que, en la nostra societat, no poden tindre cabuda les persones que creuen que tenen el poder de decidir sobre la vida dels altres" i va continuar la seua intervenció afirmant que el pròxim 29 de març, milers de dones "tornarem a demostrar una vegada més, corrent o caminant, que juntes ho podrem tot. Milers de dones reivindicarem una societat més justa i igualitària. Milers de dones farem una crida contra qualsevol classe de desigualtat, discriminació o violència que pateixen les dones".

  Pujar