elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos positius obliguen a confinar a una classe sencera a Gandia, la tercera en una setmana

Dos positius obliguen a confinar a una classe sencera a Gandia, la tercera en una setmana
  • Els col·legis Borja Jesuitas, Abecé i Benipeixcar de Gandia han confinat als alumnes d'una de les seues aules durant 14 dies després de detectar contagis

La comunitat educativa està, més que mai, alerta del motiu sanitari que en aquests moments inunda tota l'actualitat.

El COVID-19 ha obligat al fet que tres centres educatius de Gandia es vegen obligats a confinar durant 14 dies una de les seues aules. Cosa que és el mateix, tots els alumnes de les classes en les quals s'han detectat contagis hauran de romandre en quarantena i no acudir a l'aula.

L'últim a sumar-se ha sigut el col·legi Borja Jesuitas, on s'han registrat dos casos positius de Coronavirus i s'ha activat el protocol d'actuació en aquestes circumstàncies, la qual cosa ha provocat que es confine l'aula completa corresponent a l'edat de quatre anys.

Com indiquen les autoritats sanitàries, es procedirà a iniciar el rastreig de tots els contactes estrets que hagen romàs al costat dels contagiats amb la condició d'esclarir si s'ha propagat el virus en més persones o no.

Els altres dos col·legis són les Abecé i el de Benipeixcar, tots dos amb una aula confinada i en quarantena durant els pròxims 14 dies.

A la comarca de la Safor hi ha un altre centre educatiu que ha detectat algun contagi, concretament el Joanot Martorell de Xeraco.

Pujar