2 de desembre de 2020 2/12/20

3 pòdiums per a les escoles de billar de la safor

3 pòdiums per a les escoles de billar de la safor - (foto 1)
  • Lucas Molpeceres del Chef Amadeo subcampió autonòmic edat 15 anys

  • Sastre del Villalonga i Borja del Gandia medalles de bronze

MÉS FOTOS
3 pòdiums per a les escoles de billar de la safor - (foto 2)
3 pòdiums per a les escoles de billar de la safor - (foto 3)
3 pòdiums per a les escoles de billar de la safor - (foto 4)

El passat diumenge es va celebrar a Gandia el Campionat Autonòmic edat 15 anys, xiquets i xiquetes que complien 16 anys el 2020 i menors.

Una jornada, la del diumenge, carregada de competitivitat entre les grans promeses del billar valencià.

La participació del castellut Toni Garcia actual campió d’Espanya de l’edat i excel·lent jugador, va fer lluir l’esdeveniment amb un gran joc que va maravellar. No va saltar la sorpresa i el de Castalla es va proclamar Campió Autonòmic amb un gran joc i una mitjana general del 2,093.

Van destacar sense dubte els jugadors de les escoles de La Safor, la participació del CB Villalonga, les germanes d’Ador Maria 7ª) i Ana Mascarell (8ª) i els villalongueros Nacho Sastre (3º) i Arnau Ferrer (6º) i del Chef Amadeo Gandia BC dels gandians Lucas Molpereres (2º), Eduardo Borja (4º) i Hugo Salvador (9) i també el coferer, Salvador Soler (5º)

Lucas Molpeceres, del Gandia BC, va a anar de menys a més es va proclamar subcampió autonòmic amb una mitjana general de 0,805, en la final contra García no va tindre moltes opcions.

Per una altra banda, també van destacar Nacho Sastre del CB Villalonga, doble medallista al nacional de l’edat, va quedar tercer i va obtindre la medalla de bronze amb una mitjana de 0,873. L’altre lloc de privilegi quart amb medalla de bronze per al gandià Eduardo Borja amb una mitjana de 0,576

Podeu veure els resultats:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17WntcDhwGzY0kh0S_P9FI8vR8Fn8UdRAu3AC2FghSd0/edit#gid=1276153047

Excel·lent organització del Gandia, compliment estricte de les mesures COVID: mascareta obligatòria, distancia de seguretat, aforament restringit i neteja i desinfecció de instal·lacions.

Pujar