1 d’octubre de 2020 1/10/20

La piscina de Roís de Corella obri la temporada estival amb baixada de preus

La piscina de Roís de Corella obri la temporada estival amb baixada de preus - (foto 1)

  La presidenta de la junta de districte Roís de Corella, Liduvina Gil, i la regidora en funcions d'Esports, Lydia Morant, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar sobre l'obertura de la piscina de Roís de Corella de cara a la temporada estival.

  Com cada any i amb l'arribada de l'estiu, les instal·lacions de la piscina del districte de Roís de Corella obrin les seues portes, oferint el servei de bany del 1 de juny al 8 de setembre.

  Aquesta temporada, s'han realitzat millores en l'entorn i en infraestructures; entre altres, noves ombres i un robot per a la neteja del fons de la piscina.

  “Encara que la situació en què va quedar la piscina era molt complicada, hem pogut obrir-la en el termini establit. L'única cosa que està pendent és la cafeteria, que s'ha tret a concurs. Demà, dia 4,  s'acaba el termini perquè es presenten empreses, i després es constituiran les taules de contractació per a l'adjudicació. Esperem que a final de mes estiga funcionant amb normalitat”, ha comentat Gil.

  L'horari fins que acaben els col·legis serà de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h. i  des de la finalització de col·legis fins al tancament del període estival, de 12:00h a 20:00h.  Els dissabtes i diumenges romandrà oberta de 10:00h a 20:00h.

  Morant ha explicat que “a part del bany lliure, estan programades altres activitats com aquagym i cursos de natació”. Els cursets dirigits a xiquetes i xiquets són de dilluns a divendres (45 minuts): De 10.30 a 11.15, el de perfeccionament i d'11.15 a 12, el d'iniciació.

  Tota la informació sobre aquestes activitats està a l’ abast de la ciutadania en la recepció del Servei d'Esports i en el Centre Cívic Roís de Corella.

  Quant als preus, la responsable d'Esports ha afirmat que “són més assequibles”. Existeixen tres modalitats:

  -Carnet usuari/a familiar ,107,90 euros.

  -Carnet usuari/a individual, 82,20 euros.

  -Carnet usuari/a individual menors 18 anys, 52,50€

  El carnet d'usuari/a individual i familiar tindrà una duració de 6 mesos i també donarà accés a les instal·lacions del poliesportiu municipal i del poliesportiu de Beniopa, aquesta última amb el mateix horari que la de Roís de Corella.

  Tindran dret a un descompte del 20% tots aquells que tinguen una renda inferior a 6.000€ per component familiar.

  Quant a les normes d'ús, s'haurà de complir amb les dictades pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Gandia i seguir en tot moment les instruccions del personal d'atenció a les instal·lacions i del socorrista.

  No està permés l'accés a menors de 14 anys que no vagen acompanyats per un adult.

  Pujar