11 d’agost de 2020 11/8/20

Un photocall gegant en plena arena de la platja de Gandia

Lletres gegants de la platja de Gandia
Lletres gegants de la platja de Gandia
  • Les lletres de benvinguda es converteixen en un reclam de fotos i selfies per a propis i estranys

MÉS FOTOS
Un photocall gegant en plena arena de la platja de Gandia - (foto 2)
Un photocall gegant en plena arena de la platja de Gandia - (foto 3)

L'Ajuntament ha instal·lat unes lletres gegants en les quals es llig “Gandia” en plena arena de la platja a mode de photocall i de punt turístic d'interés. Aquest nou cartell s'ha convertit en un reclam tant per a la sorpresa dels gandians com per als turistes, que fan cua per a acostar-se a les lletres i fer-se fotos i selfies a manera de record.

Es tracta d'una de les campanyes promocionals de Gandia per a aquesta atípica temporada estival marcada per la pandèmia del Coronavirus.

La gent veu les lletres des de totes les parts de la platja, des de la riba fins al passeig marítim, des d'on també es fan les fotos els que prefereixen no baixar a l'arena.

El consistori ha animat a les persones al fet que les fotos que es facen en aquest nou punt d'interés les publiquen en les seues xarxes socials citant i esmentant el nom de la ciutat i de la platja.

Per la zona han passat diverses autoritats a les quals ha sorprés i agradat a parts iguals la iniciativa. Ahir mateix va ser el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui va arribar fins a les lletres i es va fotografiar des del passeig marítim mentre l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, li explicava els detalls tant al primer executiu com al Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

A la ciutat també es troba altres lletres gegants que donen la benvinguda a Gandia en la primera redona que es troben els vehicles en entrar per l'accés nord.

La platja de Gandia ja té el seu photocall particular dins de l'arena i totes les persones podran guardar-se de record una bonica estampa amb el nom de la ciutat en lletres gegants i tota la zona de la riba i de la mar de fons.

Pujar