Castellano

Participació massiva en les carreres del cap de setmana

Este cap de setmana els i les atletes del Club de Córrer el Garbí van participar de manera massiva en les proves organitzades prop de Gandia, però a més, Víctor Nieto va participar en el FIVE K i el Half Marathon de la Rock 'n' Roll de Liverpool.

Pel que es refereix a les carreres de la zona, el Garbí va participar en la 20 Cursa Popular Jesús Pobre, on 16 atletes es van desplaçar a aquesta població per a seguir amb el circuit de la Marina amb podi de Violeta Gómez.

I si parlem del VI 10K Nocturn de la Platja de Gandia organitzat pel Club d'Atletisme Safor Delikia Sport, 55 atletes van lluir la samarreta morada en esta prova, on a més van fer podi Pablo Reina i Paula Mascarell com a locals.

En la secció de triatló, Mónica Cardete va quedar quarta en el Campionat autonòmic celebrat en el Triatló de Pinedo, distancia sprint (750 metres nadant, 20 quilòmetres amb bici i 5 quilòmetres a peu).