elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Òscar Ramírez Granero, nou secretari local dels Joves PV Gandia

Òscar Ramírez Granero, nou secretari local dels Joves PV Gandia

    Divendres passat va tindre lloc el IV Congrés Local de Joves PV Gandia, on es va triar per unanimitat la nova coordinadora local que continuarà millorant el col·lectiu dels joves PV a nivell local.

    Va resultar elegida la única candidatura presentada, que encapçala Òscar Ramírez Granero (29 anys), i, per tant, qui serà el nou secretari local. Aquesta coordinadora estarà formada, a més, per un equip de sis joves de la localitat, els quals s’encarregaran de manera conjunta les següents àrees: Òscar Ramírez Granero i Aina Ferrer Moya (25 anys) treballaran l’àrea de Dinamització; Sara Faus Pasqual (30 anys) i Julian Garcia Miralles (28 anys) s’encarregaran de l’àrea de Comunicació, i per últim, Jesús Oya Guerola (25 anys) i Alejandro González López (30 anys) estaran en Organització.

    «Esta candidatura té com a principal objectiu consolidar el col·lectiu dels Joves PV a Gandia i per això volem treballar per poder animar a que les noves generacions vullguen formar part, treballar i aportar noves idees al projecte renovador de Compromís per Gandia. Un projecte que vol augmentar la presència del col·lectiu als barris i associacions veïnals (a través de diverses activitats com xarrades, per exemple) per defensar i preocupar-se pels interessos i preocupacions dels joves de la ciutat, ja que són el present i futur de la nostra societat. Una ciutat que siga més feminista, sostenible, integradora i defensora dels drets socials que s’han aconseguit en els últims anys, els quals no s’han d’oblidar. I més encara en estos anys, on pot haver una involució, sobre tot en aquells que han aconseguit diversos col·lectius, com per exemple, les persones LGTBI+», ha declarat Òscar Ramírez.

    Finalment, el nou secretari local dels Joves PV Gandia ha destacat l’activitat de les anteriors coordinadores, «de les quals hem aprés molt i ens han deixat un gran testimoni, que pretenem continuar amb ganes i il·lusió».

    Pujar