elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la inscripció per a les activitats d'estiu del programa 'Activa Jove' de Gandia

Oberta la inscripció per a les activitats d'estiu del programa 'Activa Jove' de Gandia
  MÉS FOTOS
  Oberta la inscripció per a les activitats d'estiu del programa 'Activa Jove' de Gandia - (foto 2)

  La regidora de Joventut, Inma Rodríguez, acompanyada per la tècnica municipal, Isabel Agustí, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa 'Activa Jove' que inicia les seues activitats aquest dissabte 15 de juny. D'aquesta manera, el departament de Joventut de l'Ajuntament de Gandia continuarà apostant amb la col·laboració del Consell dels Joves (CjG) per l'oci alternatiu i saludable.

  L'edil ha explicat que després de l'èxit de participació de les activitats de l'Activa Jove del mes maig, des del departament s'ha decidit continuar oferint activitats d'oci per a un estiu diferent programant activitats consensuades amb els joves perquè les propostes "puguen perdurar en el temps i es puguen realitzar de manera autònoma". "Com sempre animem tots els joves de Gandia a participar en aquestes activitats i aprofitar l'ocasió per a poder realitzar diferents activitats sense cost".

  D'aquesta manera, aquest dissabte 15 de juny i a la plaça Jardinet, hi haurà diverses propostes dinse de les activitats de la junta de Districte del barri de Corea en horari de 17 a 20 hores.

  Per al juliol s'han programat activitats nàutiques com ara caiac, padle surf, i pàdel gegant que es desenvoluparan a Gandia Surf del 20 al 27 de juliol i de 10.30 a 13.30 hores.

  Respecte a aquesta iniciativa, la regidora ha informat que les places són limitades pel que cal fer una reserva prèvia que es podrà realitzar mitjançant el codi QR del cartell que es col·locarà als centres educatius, al web municipal o per la seu electrònica de l'Ajuntament de Gandia al departament de joventut.

  Totes les activitats són gratuïtes i es poden consultar a l'Instagram del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Gandia: @espaijovegandia. A més, qualsevol dubte pot consultar al correu electrònic espaijove@gandia.org

  Pujar