elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció per als cursos al Centre Cívic de Roís de Corella

Obert el termini d'inscripció per als cursos al Centre Cívic de Roís de Corella
  • Les activitats estan adreçades a tots els públics i les persones interessades poden confirmar la seua participació del 14 al 28 d'octubre al mateix Centre o a la web municipal

MÉS FOTOS
Obert el termini d'inscripció per als cursos al Centre Cívic de Roís de Corella - (foto 2)

La regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i el tècnic municipal, Juanjo Reig, han informat aquest matí en roda de premsa que ja es troba obert el termini d'inscripcions per participar en les activitats que s'organitzen al Centre Cívic de Roís de Corella durant el pròxim trimestre i que començaran el 4 de novembre.

Tal com ha explicat Gil, els cursos s'han dividit en blocs d'edat i complementen les activitats dirigides a la gent gran. D'aquesta manera, hi haurà activitats dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys; joves a partir de 13; cursos per a persones adultes; i activitats adreçades a les famílies.

Per la seua banda, Juanjo Reig ha explicat que la inscripció als cursos podrà realitzar-se del 14 al 28 d'octubre en el mateix centre en horari de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores i que els cursos començaran el pròxim 4 de novembre.

Els preus per als cursos trimestrals seran de 65,90 € a excepció de la ludoteca (30 €). Les persones amb Carnet Jove, targeta 00:35, targeta Daurada o de jubilat / pensionista tindran un descompte del 20% (52,72 € i 24 €, respectivament).

Pujar