elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nuvi de la menor de 16 anys va sorprendre als violadors mentre l'agredien a Gandia

El nuvi de la menor de 16 anys va sorprendre als violadors mentre l'agredien a Gandia
  • Els dos presumptes violadors majors d'edat, de 21 anys, resideixen a Oliva i la l'Alqueria de la Comtessa; mentre que el tercer agressor té tan sols 15

La presumpta violació grupal a una menor produïda a Gandia dissabte passat 17 d'octubre està sent investigada per les autoritats, encara que hem conegut més dades reveladores de les investigacions sobre l'ocorregut.

Tot succeeix quan la víctima de la presumpta violació, una menor de 16 anys, acudeix a Gandia al costat del seu nuvi i tres xics més. Aquests últims tres són els presumptes violadors; dos d'ells tenen 21 anys i el tercer tan sols 15. Els dos majors d'edat resideixen en dos municipis veïns a Gandia, a Oliva i a la l'Alqueria de la Comtessa.

El motiu d'arribar a Gandia des d'una altra població pròxima de la comarca de la Safor es deu a la celebració d'un botelló en una zona d'horts que es troba relativament pròxima a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, on mai haguera imaginat la víctima que acabaria.

Tot ocorre quan es troben a Gandia bevent en la via pública i, presumiblement, prenent alguna substancia estupefaent. En un moment determinat és el nuvi de la víctima qui decideix marxar-se del lloc, en principi, per haver d'anar per més botelles i provisions, encara que aquest és un dels punts que encara intenten esclarir del tot els investigadors.

Davant l'absència del nuvi de la menor agredida, els altres tres xics s'abalancen sobre ella. Tot fa indicar que van aprofitar el notable estat d'embriaguesa i de poc control de la xica després d'haver ingerit alcohol i substàncies.

En tornar el nuvi al lloc on es trobaven, observa l'escena de la presumpta agressió sexual i veu a un dels xics majors d'edat practicant sexe damunt de la menor. S'adona immediatament que la seua núvia té la seua roba estripada i, tal com s'observa veient les imatges que els propis agressors van gravar amb el mòbil, es qüestionen què és el que estava ocorrent i es tiren les culpes els uns als altres.

Immediatament, el nuvi de l'agredida va auxiliar a la menor i va cridar al pare de la xica sense dubtar-lo per a explicar-li el succeït, segons confirmen les primeres investigacions i declaracions del cas.

Posteriorment, la menor agredida va acudir a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, on es va activar instantàniament el protocol d'agressions sexuals després d'escoltar i explorar a la xica.

Els dos presumptes violadors majors d'edat, de 21 anys i residents a Oliva i la l'Alqueria de la Comtessa, segueixen en els calabossos del Jutjat d'Instrucció Número 3 de Gandia després de prestar declaració ahir i prorrogar-se durant la vesprada la seua privació de llibertat amb la finalitat de practicar diverses diligències en el dia de hui. Posteriorment a això, es decidirà sobre el futur dels presumptes agressors sexuals després de determinar quin és el grau d'implicació de cadascun d'ells.

El tercer implicat, el menor de 15 anys, roman internat provisionalment en un centre de menors en règim semiobert i amb una ordre d'allunyament de la menor agredida.

Pujar