elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nuria Llopis: 'Estic absolutament tranquil·la: sé que s'esforçareu al màxim perquè tot siga un èxit'

Nuria Llopis: 'Estic absolutament tranquil·la: sé que s'esforçareu al màxim perquè tot siga un èxit'

  La Fallera Major Infantil de Gandia per a l'any 2018, Nuria Llopis Carrasco es dirigia aquesta nit per primera vegada a l'assemblea de la Federació. En tan sols una setmana tant Nuria com Sara han superat entrevistes, discursos i visites oficials, però aquesta nit era un acte molt important. Hui les màximes representants de les falles del 2017 han pogut conéixer als membres de l'assemblea de la Federació de Falles.

  Nuria Llopis, Fallera Major Infantil de Gandia del 2018, es dirigia aquesta nit a l'assemblea de la Federació de Falles composta pels màxims representants de les 23 comissions gandianes. Nuria, amb tan sols 10 anys, volgué transmetre els seus sentiments per la millor festa del món i a més que els assistents conegueren un poc més d'ella. "És la primera vegada que em dirigisc a tots vosaltres com a Fallera Major Infantil. Prompte ho faré als representants infantils de les falles, el dia de la meua demanà al Palau Ducal. Per això és tan important per a mi un dia com hui: suposen les meues primeres paraules oficials. I no sabeu quina il·lusió em fa que siguen precisament a vosaltres" afirmava Nuria Llopis.

  La màxima representant de les Falles de Gandia coneix ja les funcions que desempenya l'assemblea de la Federació de Falles, "sou els que teniu una major quota de responsabilitat, i els que esteu en primera fila de l'organització de la nostra festa fallera. Sé que els membres de la Junta coordinaran els actes com la crida, les cavalcades, els dies de falles... però eixa coordinació depén també de l'actitud activa i positiva que de ben segur tindreu perquè tots els actes isquen de la millor manera. Pensant-ho bé, depenc en part de vosaltres perquè tot isca perfecte. I ja vos dic que estic absolutament tranquil·la: sé que s'esforçareu al màxim perquè tot siga un èxit."

  També Nuria aprofitava l'ocasió per a presentar-se i explicar d'on naix el seu sentiment per la festa fallera. "Sóc Núria. La filla de Raúl i Pilar. I la germaneta menuda de Raúl. Els quatre formem una família molt unida. Ja sabeu que el papà té un negoci que és un punt d'encontre per a moltes falles de Gandia. Al voltant dels seus cafés i dels seus pastissets sempre es parla de falla. Especialment de la falla Màrtirs, que és la nostra i de la que ens sentim orgullosos", explicava Nuria en el seu parlament.

  I concloïa explicant que a partir d'aquest moment tindran molt de temps per coneixers però afirmava que "Al principi pareixeré un poc tímida i haureu de vindre cap a mi. Però... no us refieu! Al cap de poc temps seré jo la que em tiraré al vostre coll i la que no pararà de xarrar de les coses que més m'agraden: les Falles. Ja veureu!"

  Pujar