5 de desembre de 2020 5/12/20

Nova projecció al Cine junt al mar

Nova projecció al Cine junt al mar - (foto 1)
  • Hui es veurà ''Atrapa la bandera'', una pel·lícula de Enrique Gato

Hui a la nit, a les 22 hores es projectarà, a l'escenari en l'arena de la Platja de Gandia, davant del carrer Alcoi, Atrapa la Bandera, una pel·lícula de Enrique Gato.

No s'ha de fer cap pagament per a poder veure el film, l'assistent solament s'ha de preocupar de portar la seva pròpia cadira i de gaudir.

Sinopsis: Richard Carson, un ambiciós multimilionari, vol apropiar-se del satèl·lit terrestre i explotar la font d'energia neta i real del futur, l'Heli 3. Per a açò, haurà d'esborrar de la Història la proesa dels astronautes de l'Apol·lo XI i els seus famosos primers passos per la Lluna, alguna cosa que el 40% de la població mundial creu que és mentida. I l'únic capaç d'impedir que s'isca amb la seua és un simpàtic i decidit surfista de 12 anys, Mike Goldwing. Amb l'ajuda dels seus amics -el friki Marty, la futura periodista Amy i un xicotet fardatxo amb aspiracions de ser Godzilla-, viatgen a la Lluna acompanyats per l'avi de Mike, un antic astronauta que porta anys distanciat de la seua família. Ara està en les mans de Mike no solament salvar el futur de la Terra, sinó el de la seua pròpia família.

Pujar